INSCHRIJVING

Summerbody Bodytec Programma 2023

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je meedoet aan het Summerbody Bodytec Programma 2023!

✨ Wat gaan we doen?
We gaan 10 weken aan de slag om jou fit en slanker te laten worden!
 

✨ Hoe gaan we dat doen?
We gaan 2x per week 20 minuten Bodytec trainen.
1x het stofwisselingsprogramma en 1x krachttraining. Je kunt deze trainingen verspreiden in de week maar je kan de trainingen ook direct achter elkaar doen!
 

✨ Wat krijg je allemaal? 
Je krijgt elke 2 weken een opmaat gemaakt voedingsschema die je dus 2 weken lang volgt! Uiteraard kun je producten of gerechten vervangen naar wens, maar de calorieën blijven hetzelfde om jouw vetverbranding op gang te houden!
 

🍹 Op maandagavond om 20:00 uur of 20:30 uur hebben we een Zoom-meeting met alle deelnemers waarin we bespreken hoe het gaat en wisselen we tips en ervaringen uit. Hiervan maak ik een verslag en die mail ik ook naar jou toe.
 

👙 Op donderdagavond 1 juni is er een Summer Event in de studio met Evelyn Bikini Boutique waar je een kijkje kunt nemen bij prachtige unieke beachwear en accessoires, om jezelf helemaal te verwennen en weer te stralen in het lichaam waar je de afgelopen weken dan ook zo hard voor hebt gewerkt!
 

🌴 Je ontvangt van mij een giftcard van € 20,- die jij die avond kunt besteden. Je krijgt ook een goodiebag met o.a. een zomer-voedingsplan en andere leuke goodies. Het is een feestelijke avond waarbij ook gelegenheid is om mij vragen te stellen en er zijn gezonde zomer drankjes! Je krijgt van mij ook een extra ticket om iemand mee te nemen die avond. Buiten dit programma zijn de kosten voor deze tickets namelijk € 20!
 

✨ Wanneer beginnen we?
We starten op maandag 3 april en het duurt tot zaterdag 17 juni 2023.
 

✨ Wat kost het?
Normaal kost dit programma € 799,- maar nu is de prijs voor jou € 495,- 🤩 (Je mag dit bedrag ineens betalen of in 2 termijnen.)


Dit is een éénmalige actie! ⏳ En slechts voor 12 deelnemers!
 

Het is een intensief en zéér effectief programma en je kunt hiermee dus één kilo per week afvallen! 📉
 

We beginnen met een kick-off meeting op maandag 3 april en je ontvangt voorafgaand ook een persoonlijke summerbody-plan met alle informatie en voedingsschema’s. Dit document met alle informatie en tips blijft ook gewoon voor altijd van jou! Heel waardevol dus!🌻

LET OP: Jouw inschrijving is pas definitief nadat jij online de betaling hebt verricht!

Nadat jouw inschrijving ontvang je binnen 1 werkdag een e-mail met alle welkomstinformatie, de algemene voorwaarden en de gegevens om jouw inschrijving te bevestigen. Zodra je hebt betaald, kun jij van start!

.

Schrijf je hier in voor het Summerbody Bodytec programma!

Je voor- en achternaam *
Je adres, postcode en woonplaats *
Je telefoonnummer *
Je e-mailadres *
Je geboortedatum *
Je lengte in cm *
Je huidige gewicht *
Wanneer zou jij willen trainen? *
Ga je akkoord met het verstrekken van jouw persoonlijke gegevens? *
Evt. opmerkingen *